Rólunk

Cégünk közel 20 éves múlttal rendelkezik az irodai szolgáltatások magyarországi piacán: komplex megoldásokat kínálunk a különböző szintű irodai igényekre a fénymásolástól és szakdolgozat kötéstől a bélyegző- és fotókönyv készítésen át a nyomtató kellékanyagok, valamint az író- és irodaszer forgalmazásáig és a szervizelésig.

 

Büszkék vagyunk rá, hogy az évek során több ezer megrendelő bizalmát sikerült elnyerni. Értékrendünk mesterhármasa a gyorsaság – pontosság – megbízhatóság, mellyel az egyre gyorsuló világban igyekszünk enyhíteni az irodai feladatok rohanó munkatempójából adódó terheket.

 

Tíz évvel ezelőtt üzletünk gyártóhelyiséggel bővült, ahol korszerű nyomdatechnikai lehetőségekkel állunk vásárlóink rendelkezésére. Szolgáltatásaink köre így kiterjed az UV nyomtatásra, palacknyomtatásra és egyedi tárgyak emblémázására is.

 

Bár a technikai eszközök nagyobb része beállítás alapján automatizált folyamatokat végez, a nálunk készülő termékek kifogástalan minőségét állandó felügyelettel biztosítjuk.

 

Szolgáltatásainkat egyaránt elérhetőek magánszemélyek, illetve kis- és középvállakozások részére. Vállalati partereink számára teljes körű ellátást biztosítunk az irodai igényeknek megfelelően. Személyes kapcsolatfelvételt követően tanácsadással is szolgálunk az optimális megoldások és eszközök kiválasztása érdekében.

 

Keressen bennünket bizalommal, hogy irodája gyorsan, pontosan és megbízhatóan működjön!

 

UV nyomtatás

 

Gépparkunk legfiatalabb eleme, a Mimaki UV nyomtató, sokoldalú eszköz: többféle felületre és tárgyra képes nyomtatni: fára, fémre, műanyagra, üvegre, csempére, textilre, irodatechnikai eszközökre, telefontartozékokra, szóróajándékokra, exkluzív csomagolásokra, de akár hőérzékeny anyagokra is. Kiválóan kezeli a merev vagy rugalmas, tekercses és táblás felületeket egyaránt.

 

Az UV technológia sajátossága, hogy a fényre szilárduló festék nem igényel száradási időt, ezáltal a hagyományos nyomtatási eljárásokhoz képest gyors megoldást biztosít, ami kulcsfontosságú a napi irodai feladatok hatékonyságához.

 

A nyomatkészítés gyorsasága másrészt annak köszönhető, hogy az UV nyomtató klisé és szerszám nélkül, közvetlenül a célfelületre nyomtat. Így nem csak időt spórolunk, de költséghatékony és környezetkímélő eljárással állítjuk elő termékeinket.

 

Az UV nyomtatás másik előnye, hogy tartós eredményt nyújt, ugyanakkor esztétikai szempontból előnyösebb látványt, élénkebb színeket eredményez az oldószeres tintát használó nyomtatókhoz képest.

 

A Mimaki UV nyomtató kifejezetten alkalmas egyedi kreatív megoldások kivitelezésére, így magánszemélyek számára is megfizethető technológia. Csúcsminőséget nyújt például különböző családi eseményekre készülő ajándéktárgyak, naptárak, fotómontázsok nyomtatásában, de kiváló eszköz céges ajándékok logózására is.

 

Megrendelőink igényeinek kiszolgálására a kivitelezési lehetőségek széles választéka áll rendelkezésünkre:

  • fehér szín alányomással akár sötét vagy átlátszó felületekre is fotó minőségű nyomatokat készítünk;
  • különleges dombor-hatást érünk el egy speciális átlátszó lakk alkalmazásával, fényes és matt kivitelben egyaránt – ezzel az eljárással a lakkozott felületet optikailag kiemeljük környezetéből, élőbbé téve az ábrázolást, például:
    • sajátos textúrájú felületek megjelenítése: fa erezete, krokodilbőr, halpikkelyek, vízcseppek ablaküvegen stb.,
    • élőlények és tárgyak egyes részeinek kiemelése: arcon a szem hangsúlyozása, egybefonódó kezeken a jeggyűrűk kiemelése, divatcikkek reklámján a termékek előtérbe helyezése stb.

 

irodaszer : www.mindenamiiroda.hu

nyomtatás: www.kinyomtatjuk.hu

bélyegzőkészítés: www.mindenamiiroda.hu/belyegzo.htm

szakdolgozat kötés: www.szakdoga-kotes.hu

fotókönyv készítés: www.fotokonyvkeszito.hu

Send this to friend