Ajándék a közösségnek

AJÁNDÉK A KÖZÖSSÉGNEK

Egyedi meglepetés csak csapattagoknak

Egész évben közös célokért hajtunk. Megdolgozunk minden eredményért. Mindannyian egyénileg küzdöttünk meg a csapat előmeneteléért. Összetartozunk. Mi az, ami mindenkinek szól, de a csapatra és az összetartozásra emlékeztet?

Saját mez már van – legyen saját kulacs vagy bögre, esetleg saját márkás üdítőhöz, energiaitalhoz saját palack. Más csapat nem ihat ebből az üvegből, ilyen kulacsunk csak nekünk van – letörölhetetlen bizonyítéka az összetartozásnak.

Lehet névre szólóan, mint a pólokat, lehet logóval, mint a labdát, lehet fotókkal vagy szlogennel, lehet egy idei esemény képével, lehet számokkal az eredményeinkről, lehet vágyakkal a jövőképből, lehet csapatnévsorral, lehet elhíresült saját pillanatokkal – a lényeg, hogy olyan lesz, amilyenek mi vagyunk. Befele megtart, kifele megmutat: ilyen az én csapatom, ilyen nagyszerű emberekkel állok a rajthoz hétről-hétre, ilyen fontos nekem, hogy ide tartozom.

Egy edző sikere a motivációs erejében rejlik. Szakmai tudást lehet szerezni, de a lelkesítéshez tűz kell, szenvedély és erő, hogy ezt jó irányba engedjük hatni. Egy jó edző számára – nem csak a sportban – a csapat lelki és mentális állapota az első; a fizikai felkészülés enélkül csak rombolás lehet. A szeretet ünnepéhez közeledve oly sokat tehetünk a csapat és a közösség belső melegéért!

Jöjjön be egy kávéra! Megmutatjuk, mire gondolunk.

Ajándékozza meg a csapatot valamivel, amibe újratölthető a szeretet, a lekesedés, a kitartás, az erő, az összetartozás élménye! Legyen saját kulacsuk vagy bögréjük, saját palackjuk és hálásak lesznek Önnek amiért róluk szól a Karácsony!

Gyűjtse össze a csapat szimbólumait, az élményekről készült fotókat, a fontos mondatokat, a neveket, a helyszíneket, a számokat – mindent, ami a leginkább jellemzi ezt a közösséget!

Hozza el hozzánk, amije van – ne aggódjon, ha nincs kialakult koncepciója: mi azért vagyunk, hogy levegyük válláról a tökéletes ajándék megtalálásának terhét!

Átbeszéljük, mi lehet a legtalálóbb megoldás, mivel szerezhet felhőtlen örömet és meglepetést a csapatnak.

Kiválasztjuk a legszebb formát és megalkotjuk a végleges grafikát, majd elkészítjük a próbanyomatot.

Amennyiben megtetszett, szívesen vállaljuk a teljes széria legyártását – rövid határidővel.

 

Egyedi, kopásálló UV nyomtatás üvegre, fémre, műanyagra

 • az UV technológiának köszönhetően gyorsak vagyunk, mert nincs száradási idő;
 • az eredmény tartós, nem lemosható, a felület fényes és élénk színű marad;
 • környezetkímélő megoldással dolgozunk – ez nyilván Önnek és a csapat számára is fontos;
 • ha eddig nem hidratáltak rendesen a sportolói, ezentúl nem lesz gondjuk a folyadékpótlással;
 • félő, hogy versenyeken az ellenfél elveszíti a fókuszt, ha a csapat ebből iszik – nyugodtan mondja, hogy varázskoktél van benne (ha kéri, rá is írjuk).

Magyarországon egyedülálló technika

Magyarországon egyedülálló technikával maradandó, minőségi nyomatokat készítünk üvegre, fára, fémre, 360 fokos felületkezeléssel. Képesek vagyunk nagy volumenű megrendeléseket teljesíteni – karácsony előtt a különleges ajándékokra összpontosítunk.

Nem ismerünk lehetetlent: nyomtatónkkal sokféle anyagra „írunk”: fára, fémre, üvegre, műanyagra, textilre, csempére stb. Az UV technológia révén minimálisra csökkentjük a kivitelezési határidőt, hiszen nincs száradási idő. Az ünnepek előtt ez különösen fontos:  így teljesíteni tudjuk a nagy volumenű rendeléseket is.

Szeretjük az egyedi megoldásokat. Legyen kreatív és lepjen meg bennünket elképzeléseivel! A technika szabadsága az élmény nagyszerűségét ígéri, miért ne használjuk ki, hogy saját ízlésünkre formálhatjuk a készülő ajándékot! Mondja el ötletét vagy hozza el a palackot, a bögrét vagy a kulacsot és amit megálmodott, mi rányomtatjuk!

A különböző fajtájú palackoktól a nagyobb, akár 10 mm–110 mm átmérőjű és 33 cm hosszúságú hengeres testekre egyaránt készítünk nyomatot.

De nemcsak palackra - szinte bármire nyomtatunk

Egyszerű oka van, amiért a kiválóság az egyetlen járható út egy profi csapatkapitány számára. Biztonságban akarja tudni az embereit. Együtt, közösen, egymásra szímítva, egymás erejéből táplálkozva élnek és fejlődnek a jó közösségek, a nyertes csapatok.

Adja meg csapata számára a kiválóság élményét az összetartozás garanciájával – így egész évben tart majd a szeretet ünnepe.

Kiknek ajánljuk?

 • sportegyesületeknek,
 • szakmai és hobbi-köröknek,
 • munkahelyi csapatoknak,
 • iskolai közösségeknek,
 • nyugdíjas egyesületeknek,
 • bármilyen összetartó közösségnek.

 

Ne habozzon, keressen bennünket és kérje ajánlatunkat!

 

Send this to friend